Direktørskifte hos ExamVision

Samsø-virksomheten ExamVision, et av verdens ledende produsenter av high-end, skreddersydde lupebriller til tannleger, fikk den 1. september ny CEO. Grunnlegger og eier, Kim Jensen overgir roret til sin sønn, Kristian S. Jensen. Dermed er kontinuiteten sikret i den suksessfulle, familieeide virksomheten som nettopp feiret sitt 20 års jubileum.

Direktør Kim Jensen og sønnen Kristian fra ExamVision

Kim jensen, er klar til å la sønnen, Kristian, ta over roret på ExamVision

Kristian S. Jensen er 41 år, utdannet optiker og har gjennom 10 år eiet og drevet Samsø Optikk. I 2016 begynte han på full tid hos ExamVision. –«Etter fem meget lærerike år som nestkommanderende hos ExamVision er jeg klar til å overta stafettpinnen etter min far,» sier Kristian.

ExamVision har siden starten i 2001 hatt en imponerende vekst, som blant annet har resultert i fire Gasellekåringer fra Børsen i Danmark. De er nå litt over 60 medarbeidere. – «Vi har gledet oss over en markant stigende etterspørsel etter våre kvalitetsprodukter fra tannleger og kirurger verden over, selv under Covid-19 pandemien,» sier grunnlegger Kim Jensen.

«Akkurat nå legger vi siste hånden på planleggingen av en fabrikkutvidelse på ca. 1 700 m2.» 

«Jeg er trygg på at Kristian er klar til å overta ledelsen og trygt føre virksomheten videre. Jeg vil fortsatt være aktiv hos ExamVision, en del av toppledelsen og ansvarlig for vår produktutvikling. Virksomheten er i meget kompetente hender med Kristian ved roret og en sterk ledelses- og medarbeidergruppe til å bakke han opp,» fortsetter Kim.  

Kristian skyter inn: «Vi vil alle arbeide beinhardt for å bevare kulturen og lagånden her hos oss, vi har det gøy sammen og er stolte over de produkter vi lager.»

ExamVisions lokaler på Samsø

ExamVisions kontorer ligger idyllisk til på Samsø

Om ExamVision

ExamVision er blant verdens ledende produsenter av high-end, skreddersydde lupebriller til tannleger og kirurger. Virksomheten ble etablert i 2001 og er fortsatt på Samsø. Alle ExamVision lupebriller designes og håndlages på øya. Produktene leveres i 35 land. Les mer på https://examvision.com/