Direktørskifte hos ExamVision

Samsø-virksomheten ExamVision, et av verdens ledende produsenter av high-end, skreddersydde lupebriller til tannleger, fikk den 1. september ny CEO. Grunnlegger og eier, Kim Jensen overgir roret til sin sønn, Kristian S. Jensen. Dermed er kontinuiteten sikret i den suksessfulle, familieeide virksomheten som nettopp feiret sitt 20 års jubileum.

Kristian S. Jensen er 41 år, utdannet optiker og har gjennom 10 år eiet og drevet Samsø Optikk. I 2016 begynte han på full tid hos ExamVision. –«Etter fem meget lærerike år som nestkommanderende hos ExamVision er jeg klar til å overta stafettpinnen etter min far,» sier Kristian.

ExamVision har siden starten i 2001 hatt en imponerende vekst, som blant annet har resultert i fire Gasellekåringer fra Børsen i Danmark. De er nå litt over 60 medarbeidere. – «Vi har gledet oss over en markant stigende etterspørsel etter våre kvalitetsprodukter fra tannleger og kirurger verden over, selv under Covid-19 pandemien,» sier grunnlegger Kim Jensen.

«Akkurat nå legger vi siste hånden på planleggingen av en fabrikkutvidelse på ca. 1 700 m2.» 

«Jeg er trygg på at Kristian er klar til å overta ledelsen og trygt føre virksomheten videre. Jeg vil fortsatt være aktiv hos ExamVision, en del av toppledelsen og ansvarlig for vår produktutvikling. Virksomheten er i meget kompetente hender med Kristian ved roret og en sterk ledelses- og medarbeidergruppe til å bakke han opp,» fortsetter Kim.  

Kristian skyter inn: «Vi vil alle arbeide beinhardt for å bevare kulturen og lagånden her hos oss, vi har det gøy sammen og er stolte over de produkter vi lager.»

Om ExamVision

ExamVision er blant verdens ledende produsenter av high-end, skreddersydde lupebriller til tannleger og kirurger. Virksomheten ble etablert i 2001 og er fortsatt på Samsø. Alle ExamVision lupebriller er designet og håndlagde på øya. Produktene leveres i 35 land. Les mer på https://examvision.com/