Advanced GBT & GTR

Optimal og forutsigbar estetikk

Å skape et godt estetisk resultat rundt implantat kan være svært utfordrende, ikke minst med et langsiktig perspektiv. Kurset fokuserer på forskjellige protokoller knyttet til benregenerering og håndtering av bløtvev. Kurset omfatter alt fra snitt, teknikker for å beholde bløtvevsvolum og råd for å optimalisere det protetiske. Teknikker og tips diskuteres, alt for å oppnå et forutsigbart og optimal estetisk resultat ved implantater. Mange nye og spennende ting.

Topp internasjonal foreleser og kliniker Dr. Gamborena holder endagskurset med forelesning og hands-on: Effectivness of dual-phase biomateriales for predictable implant dentistry.

Dr. Gamborena er ansett som en av verdens ledende innen estetisk tannpleie. Han er professor og foreleser ved flere internasjonale universiteter. Foreleser og kurser internasjonalt, står bak vitenskapelige artikler og boken Evolution, som har revolusjonert protokoller for implantatbehandling i den estetiske sonen. Dr. Gamborena er brennende opptatt av estetisk perfeksjon, noe som har gjort ham til en foregangsmann på dette feltet.

Det er satt av nærmere 4 timer med hands-on trening med blant annet GTO og Lamina. For nærmere beskrivelse av øvelsene – se pdf nedenfor.

Det går direktefly til Mallorca International Airport fra Oslo. Kurset holdes på det femstjernes hotellet Hotel Victoria Gran Meliá . Se PDF under for mer informasjon og påmelding. Kontaktperson hos oss er Karina på kbs@technomedics.no.