One Visit Crown – spar tid og penger

Prisgunstig

Du kan nå tilby noe som dekker gapet mellom en komposittoppbygning og en dental krone. OVC er en keramisk hybridkrone som består av 73 % zirkoniumglass.
Fremstilling av en OVC-krone foregår med pasienten i stolen og tar bare 40 minutter. Kun ett besøk er nødvendig, ingen avtrykk, CAD/CAM eller forsinkelser.

Minimal invasiv behandling

OVC er designet til gjenoppbygning av permanente tenner med en enkelttannrestaurering, indikasjonen full overdekning av oklusalflaten. Det er nødvendig å fjerne bare minimalt med tannsubstans. OVC er en lagdelt krone, delvis prefabrikkert med et herdet okklusalt lag og en ikke-polymerisert nedre lag. Det uherdede laget på OVC presses direkte på den preparerte og bondende tannen og lysherdes.

Resin nano-keramikk

Zirkoniumkomponentene er innebygd i polymer matrise, og dermed kan man enkelt justere og reparere OVC med et komposittmateriale.
OVC er et materiale som via keramet har emaljens hardhet og via resinet har dentinets fleksibilitet. Det er derfor liten risiko for at det skal dannes sprekker i dette materialet.