PowerBand – ny lyskontroll fra ExamVision

Lei av den lange ledningen til ditt lupelys? Nå er ExamVision sin nye lyskontrollenhet her!

PowerBand er en stabil og komfortabel lyskontrollenhet til å legge rundt nakken. Fantastisk batterikapasitet, og bevegelsessensor til justering av lyset.

Nå slipper du å ta øynene bort fra pasienten. Du er midt i en behandling og trenger mer lys. Tenk så enkelt hvis du bare kunne gjøre en lett bevegelse med hånden uten å kontaminere det sterile miljøet for å få endret lysstyrke? Nå kan du det! Takket være den nye håndstyrte bevegelsessensoren til PowerBand kan du med en enkel håndbevegelse foran sensoren endre lysstyrken. Ønsker du å skru av lyset helt holder du bare hånden i ro foran sensoren i 3 sekunder.

PowerBand med fremragende varighet på batteriet. Batteriet varer opptil 24 timer på laveste lysstyrke og opptil 12 timer på høyeste lysstyrke. Det tar i gjennomsnitt 2,5 time å fullade batteriet igjen.

Er det ønskelig å bruke på-knappen til å justere lysstyrken istedenfor bevegelsessensoren så er det mulig.

PowerBand er stabil, ergonomisk og komfortabel å ha på seg takket være likevekten som er fordelt rundt nakken. Kun 195 gram. Til sammenligning så veier et headset og et skjerf du har rundt halsen gjennomsnittlig ca 250 gram.

Enkel LED lys kobling kompatibel med dagens FocusTM True/Bright og Essential Nano lampeenheter. Kort ledning som minimerer faren for at man henger seg fast eller drar i ledningen. Kun 0,7 meter. Ledningen kjøpes separat.

Ønsker du å ta en nærmere titt på PowerBand?

Send en e-post, så setter vi opp et møte.

Introduksjonspris 9900,─ (gjelder til og med 15. april 2021)