Webinar i benoppbygning

TID: onsdag 21. oktober 2020 kl 18:00–19:30

Målet med kurset er å gi økt kunnskap om de mulighetene som tilbys i dag for å erstatte tapt ben- og bløtvev. Vitenskapelig baserte konsepter og klinisk velprøvde metoder vil presenteres og drøftes.

Kursinnhold:

  • Bakgrunn og studier:
    Hvor står vi i dag?
    Dokumentasjon og studier
    Fordelene med biomaterialer med bevart kollagen
  • Klinisk tilnærming
  • Benoppbygning knyttet til implantatbehandling
  • Diskusjon, spørsmål og svar

Kursholder: Ulf Nannmark

Ulf Nannmark, leg tdl. PhD, Docent Tandläkare sedan 1986, Odont Dr och Docent 1992. Varit mångårig medarbetare till P-I Brånemark på Carlanderska sjukhuset. Mer än 25 års forskning på ben, implantat samt biomaterial i internationella samarbeten. Har under forskningstiden arbetat kliniskt både privat och inom specialistsektorn med framförallt implantatkirurgi. Är sedan 7 år tillbaka i tumörteamet på avdelningen för Maxillofacial kirurgi, Göteborg. Arbetar med rehabilitering efter tumörresektioner.

«Sticky bone» – biomaterialet GTO fra OsteoBiol vil bli vist og demonstrert på kurset. Dette putty-lignende benoppbygningsmaterialet har enestående håndteringsegenskaper; materialet pakkes og modelleres på en enkel måte.

Bli med på et spennende og inspirerende webinar, og dra nytte av Ulf Nannmarks mangeårige kliniske erfaringer som Maxillofacial kirurg. Etter forelesningen er det satt av tid til spørsmål og svar. Alle kursdeltagere vil få tilsendt en prøvepakke med GTO i forkant av webinaret.

Kurset holdes på svensk.

Meld deg på webinaret her:
https://www.technomedics.no/aktiviteter/kurs/webinar-i-benoppbygning/