Lær av ekspertene: Dr. Jason Motta Jones

Målsetting med kurset

Ekstraksjon av visdomstenner er en del av prosedyrene i vår daglige praksis.  Vi ønsker å redusere komplikasjoner, vevstraumer og ubehag for pasienten. Gode protokoller for å identifisere risiko og mulige fallgruver ved inngrepet er nødvendig. 

Dette kurset vil gi deltakerne protokoller man trenger for å utføre trygg kirurgi, både teoretisk og praktisk. Nye digitale diagnoseverktøy vil bli vist, flapdesign og håndtering av ben. Videre vil håndtering og forebygging av de mest vanlige komplikasjonene bli analysert og diskutert.

I tillegg til den teoretiske opplæringen blir det hands-on med animalske kjever.

I samarbeid med OsteoBiol vil deltagere få gratis-varer fra OsteoBiol tilsvarende verdien av 650 Euro. Materialene bestilles uken etter kurset.

Kursavgift 800 Euro. Kuset holdes på vakre Hotel Le Saint Paul ***** i Nice. Hotellet ligger vakkert ved havet og med få minutters gange til havnen. Det er direktefly fra Oslo til Nice og kjøreturen til hotellet fra flyplassen er 15 minutter.

Case selection: Nye prinsipper og metoder for å vurdere vanskelighetsgraden til hvert case vil bli evaluert.

  • Den «kirurgiske algoritmen» hjelper oss i valget av det beste behandlingsalternativ. Eksempelvis valg av flapdesign og type sutur. Alternativer, fordeler og ulemper vil bli diskutert.
  • Nye teknologier som digitale diagnoseverktøy vil bli drøftet og analysert.
  • Live kirurgi: full HD-video tar deltakerne inn i operasjonsstuen. Slike økter er viktig for å gå i dybden av hver fase av operasjonen, for å analysere, forhindre og håndtere komplikasjoner i fremtiden.
  • Den praktiske økten fokuserer på teknikkene, øving på snitt, løsning av lapp, ben-seksjonering/fjerning og tannluksasjon ved hjelp av ulike tilnærminger.

Har du spørsmål om kurs eller påmelding? Send en e-post til Karina B. Steen på kbs@technomedics.no.

Kursbrosjyre:
Påmelding: