Ved å handle av Technomedics Norge AS godtar du følgende salgsbetingelser:

Levering:
Ordrene ekspederes omgående. Om du bestiller før klokken 11:00, sendes varene fra oss med Posten/Bring samme dag mandag–torsdag. Vi tar forbehold om at varene er på lager ved bestillingstidspunktet.

Fremsendingsmåte

Hvis ikke annet avtales spesifikt blir varer sendt som brevpost med Posten for forsendelser av verdi opp til kr 2499. Dette forutsetter at størrelsen (volum og vekt) på forsendelsen er innenfor de mål som går ned i en normal postkasse. Visse varer er av en sånn natur at de uansett må sendes med mer emballasje og sendes derfor som «Bring pakke til bedrift» . For forsendelser av varer med verdi fra kr 2500 og oppover, samt store/spesielle varer som beskrevet ovenfor, blir varene også sendt som «Bring pakke til bedrift».

Fremsendingstid 

Fremsendingstid følger Posten/Brings vilkår. For brev sier de: «Leveringstiden på vanlige brev uten sporing er 2–3 virkedager. Brev fra utlandet vil ha lengre leveringstid. Vær oppmerksom på at det er levering av brev til postkasser annenhver dag.» (I noen tilfeller kan dette føre til at et brev tar opptil en uke eller enda lengre tid i postgang)
For bedriftspakker er det definerte leveringstider avhengig av soner og avstand fra vårt lager i Askim til adressat. Normalt sett tar en «Bring pakke til bedrift» 1–3 virkedager, men i perioder kan det oppstå forsinkelser utenfor Technomedics’ kontroll. VED BEHOV kan kunde avtale med oss å sende «Ekspress til neste dag», dersom det er en tilgjengelig tjeneste fra Bring i området der kunden holder til. Kostnad for denne tjenesten dekkes av kunde.

Frakt:
Porto tilkommer etter Postens/Brings satser. Ved eventuelle transportskader og bortkommet gods har Technomedics intet ansvar. Mottakeren bør umiddelbart reklamere feil til Posten eller kontakte oss for assistanse. Vi står inne for at våre produkter er feilfrie når de forlater vårt lager.

Garanti/reklamasjon:
Faktura gjelder som garantiseddel. Garantitiden for fabrikasjonsfeil er normalt 12 måneder fra fakturadato ved forskriftsmessig bruk, dersom ikke annet fremgår av produsentens egne garantibetingelser.

Returrett:
Det er full returrett på alle ordinære varer og forbruksvarer. Varene skal returneres i uskadd stand i originalpakningen innen 30 dager fra fakturadato. Kopi av faktura må følge varen. Returfrakten belastes kunden ved feilbestilling. Returrett gjelder ikke spesialbestillinger, bestillingsvarer eller tilpassede produkter.

Priser:
Alle priser er inkludert 25 % merverdiavgift. Vi tar forbehold om prisøkning som skyldes valutaforandringer, avgiftsendringer fra myndighetene, force majeure og for øvrig generelle skrive-/tastefeil. Vi påberoper oss retten til å endre vilkår, priser og spesifikasjoner uten nærmere varsling.

Betaling:
Faktura følger med varene. For å handle på www.tehnomedics.no må du ha et kundeforhold med kundenummer tildelt av oss og innlogging med en gyldig e-postadresse. Betalingsfrist står på faktura.

Forbehold om feil:
Vi tar forbehold mot skrivefeil, tekniske feil, prisendringer og utsolgte varer. Innholdet på nettsiden kan endres av oss uten forvarsel.