Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Technomedics Norge AS samler inn og bruker personopplysninger. Technomedics, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Vi følger det til enhver tid gjeldende personvernsregelverk i vår behandling av dine personopplysninger.

Hvilke personopplysninger behandler Technomedics?

Vi innhenter kontaktinformasjon som navn, adresse, telefonnummer og e-post i forbindelse med vår markedsføring. Når du er kunde hos oss, oppbevarer vi ordrehistorikk, interesseområder, samt fakturerings- og leveringsinformasjon. Ved innbetaling til vår bankkonto, registreres betalers kontonummer for automatisk tilbakebetaling av tilgodebeløp.

I forbindelse med kjøp av optikk-produkter, oppbevares også nødvendige informasjon for spesialtilpasning av produktet, f.eks. brilleseddel og bilder. Ved påmelding til våre kurs, registreres medlemsnummer i NTF.

Nettstedet www.technomedics.no

Technomedics bruker informasjonskapsler (cookies) for at nettsidene skal fungere optimalt og for å vise oss hvordan sidene brukes, slik at vi kan forbedre nettstedet. Hvis du ønsker det, kan du stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar bruk av informasjonskapsler. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede informasjonskapsler.

Vi bruker Google Analytics for å analysere anonymisert statistikk for besøk på våre nettsider og MailChimp for utsendelse av nyhetsbrev på e-post. Du kan enkelt melde deg av nyhetsbrev på «Min konto».

Utlevering av personopplysninger

Vi selger ikke personopplysninger for markedsføringsformål til andre selskaper. Andre vil kun få tilgang til dine personopplysninger i følgende tilfeller:

  • offentlige myndigheter eller etater når det er påkrevd i henhold til lovgivning, rettsavgjørelse eller rettskraftig vedtak fra myndighetene.
  • tredjepartstjenesteleverandørene våre, som utfører oppgaver eller arbeid på våre vegne, f.eks. Kreditorforeningen ifm inkassosaker og Frontkom ifm drift av nettstedet www.technomedics.no.
  • våre vareleverandører, når det er nødvendig for å behandle garantisaker eller levere et produkt.

Hvis du vil ha informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg, vil det opplyses om ved forespørsel. Du kan også be om å få opplysningene rettet eller slettet. Enkelte opplysninger må likevel oppbevares for å oppfylle våre lovpålagte plikter, f.eks. i forbindelse med regnskapsføring og sporing av medisinsk utstyr.

Kontaktinformasjon

E-post: firmapost@technomedics.no
Telefon: +47 69887920
Postadresse: Gramveien 68, 1832 Askim