Formålet med dette kurset er å formidle moderne og innovative teknikker for din hverdag som Tannlege

One Visit Crown

Permanent dental krone fremstilt på under en time

OVC (One Visit Crown) er en solid og varig hybrid nano-keramisk krone, bestående av 73 % zirkoniumglass. Kronen er delvis prefabrikkert med et herdet, varmebehandlet okklusalt lag og en ikke-polymerisert indre kjerne, som tilpasses individuelt til den aktuelle preparasjonen. Hele prosedyren foregår med pasienten i stolen.

Bli med på arbeidskurs med Jan Thomsen.
Kurset vil vise deg hvordan du kan fremstille disse vakre og varige kronene. Det vil være en teori del, men hovedfokuset på kurset vil være å gjøre deg trygg og komfortabel med denne teknikken.

ovc - dentist brochure-distributor v1_page_2_image_0002 ovc - dentist brochure-distributor v1_page_2_image_0004 ovc - dentist brochure-distributor v1_page_2_image_0003

Mer informasjon om teknikken finner du på vår nettside – One Visit Crown

Kursinstruktør:

Jan Thomsen

 

Tannlege Jan F. Thomsen

Holder forelesninger verden over hovedsakelig om estetisk tannpleie. Han har holdt forelesninger ved en rekke internasjonale     kurser og symposier. Thomsen er en dyktig kliniker og en etterspurt kursholder. Uteksaminert ved Odontologiske Fakultet i København i 1986. Praktiserer nå ved Colosseum-klinikken i København sentrum, med hovedfokus på keramikk og kompositt.

 


Kurspåmelding

Påmeldingen er stengt for dette kurset.