Kurskalender Technomedics – 2024

Dette året byr på mange spennende opplevelser med Technomedics. I tillegg til kirurgikurs, arbeidskurs i endodonti og en egen dag for tannpleiere, arrangerer vi også et kurs utenfor Norges grenser – i vakre Sestri Levante. Finn kurset som passer for deg! Vi gleder oss.

Webinar – Iveneer: komposittfasetter «injection molding veneers» – 14. mars

Komposittfasetter – enkelt med injeksjonsmatrisystemet Iveneer. Bli med på gratis webinar og se hvor enkelt det kan gjøres!

Kveldskurs: «Revidering av rotfyllinger» – 19. mars

Bli med på arbeidskurs og lær hvordan du selv kan revidere rotfyllinger med et forutsigbart resultat ved bruk av de nyeste filsystemene.

Webinar – AmCop: «Elastodontisk behandling» – 20. mars

Gratis webinar med introduksjon av bio-aktivatorer og dens funksjoner. Presentasjon og gjennomgang av kasus med DDS Filippo Cardarelli.

Endodonti: Avansert arbeidskurs – biokeramer og nye filsystemer – 21. mars

Velkommen til arbeidskurs til dere som vil lære det lille ekstra, både når det gjelder endodontiske materialer og maskinelle filer.

Kadaverkurs: hands-on – 5. til 6. april

Obs! Dette kurset er allerede fullbooket.

Prof. Testori og Dr. Rosano gir deg en unik to-dagers læringsopplevelse med fokus på anatomisk disseksjon og benregenereringsteknikker.

Kursdag for tannpleiere: hands-on og inspirerende forelesere – 6. april

Obs! Dette arrangementet er allerede fullbooket.

Vi har gleden av å invitere deg som tannpleier til Oslo med forelesninger fra Odd Bjørn Lutnæs, Svanhild Botnen og Caspar Wohlfart.

Visdomstannkirurgi: hands-on i Nice – 13. april

Bli med til den franske rivieraen, og lær av ekspertene. Dr. Jason Motta Jones er en av Europas største eksperter på visdomstannkirurgi.

Arbeidskurs i Piezokirurgi og biomaterialer i Italia – 19. april

Bli med til idylliske og vakre Sestri Levante når Technomedics arrangerer kirurgikurs med Mectron og OsteoBiol. Kursgiver er Dr. Claudio Stacchi.

Fordypning: revisjon og rotreparasjoner – 25. april

Obs! Det er få billetter igjen til kurset «Resorpsjoner og perforasjoner»!

To kurs i samarbeid med Endo Inn og dr. odont Gilberto Debelian. Tre timer hands-on på fullt utstyrte arbeidsstasjoner av topp kvalitet!

Advanced GBT & GTR: Mallorca med Dr. Gamborena – 27. april

Optimal og forutsigbar estetikk ved benregenerering på Mallorca. Meld deg på kurs, nyt solen og lær av fantastiske Inaki Gamborena!