Ortodontien og pedodontien er under forandring.

  • Nytt regelverk og takster trådte i kraft fra 1.1.2020.
  • Samfunnets forventninger til estetikk og funksjon er stor, noe som gjør det nødvendig å tenke fremover.
  • Forbedringer, ny teknologi og forskning gir oss nye muligheter.

Technomedics ønsker å presentere et nytt produkt, AMCOP BIO-AKTIVATOR.

AMCOP bio-aktivator er designet for å guide vekst og utvikling av kjeve og tannbue til rett posisjon. Silikonenhetene vil i bruk stimulere pasientens egen muskulatur, tunge og kjeveben. Aktiviseringen vil korrigere kjevens tilvekstmønster og bidra til normal utvikling av kjeve og tannbue. Bio-aktivatorer eller «functional devices» er i mange land en utbredt form for behandling av bittfeil.

Bio-aktivatorer er en effektiv og økonomisk behandlingsmetode, som er spesielt utviklet for tidlig-behandling. Oppfølging etter mange år viser stabile resultater når det gjelder funksjon og estetikk. Man behandler både primær-, veksel- og permanente bitt.

AMCOP kommer fra det solide dentalselskapet Micerium, som har produsert og eksportert innovative kvalitetsprodukter siden 1977 med hovedfokus på kjeveortopedi. I Norge er Micerium mest kjent for sine gode komposittmaterialer.

KURS

Bli med på webinar og få en introduksjon av bio-aktivatorer og deres funksjon.  Ansvarlig for kurset er DDS Filippo Cardarelli, en erfaren kjeveortoped, som vil ha hovedfokus på behandling med bio-aktivator der det er hensiktsmessig. Forelesningen er på engelsk. Les mer her