American Eagle kirurgi og ekstraksjon instrumenter

American Eagle kirurgi og ekstraksjon

American Eagle kirurgi og ekstraksjon instrumenter

Lang historie med kvalitet – ny satsning

Du kjenner sikkert til American Eagles XP-instrumenter. Scalere, curetter, komposittinstrumenter og også sonder og lommedybdemålere i beste kvalitet, ja, du har sannsynligvis allerede ett eller flere American Eagle-instrumenter i din daglige praksis.

Den siste tiden har American Eagle utvidet sitt sortiment og satser i større omfang også på ekstraksjon og kirurgi. Tenger, lukseringsinstrumenter, rothebler, nålholdere, sakser, pinsetter, periostavløsere og mange flere instrumenter er nå innlemmet i American Eagle-familien. Forutsetningen for å utvide sortimentet har selvfølgelig vært at de nye instrumentene også må være av topp kvalitet.

Instrumenter til kirurgi og mikrokirurgi

American Eagle flere kirurgiinstrumenter, nålholder, mikro-pinsett, saks
American Eagle har lagt til et bredt utvalg av instrumenter til både kirurgi og mikrokirurgi

Trenger du å skifte ut eller utvide din egen beholdning av nålholdere, sakser og pinsetter, eller trenger du kanskje bare en ny trådpakker? Velg mellom nålholdere med saksegrep (Mayo Hegar, De Bakey, Swedish pattern (mikro)) eller type Lichtenberg Ryder eller Castroviejo (mikro). Om saksene dine nærmer seg klar til utskifting, er Super-Cut-sakser (mikroserrated) fra American Eagle et godt valg. De kommer i flere kjente varianter: Iris, La Grange, Spencer, Goldmann Fox og Metzenbaum.

(Les gjerne mer om kirurgiserien til Am Eagle på deres side her)

Flere kirurgiinstrumenter samlet. Skalpellskaft, sårhaker, periostavløsere.
American Eagle leverer nå de klassiske sårhakene og kinnholderne og sårskjeene, samt rouginer/periostavløsere, kniver og skalpellskaft med mer.

Vestibulum Brånemark, Bishop, Langenbeck, Minnesota og Lucas er kjente navn på sårhaker, kinnholdere og sårskjeer. Sammen med Orban-kniver, tunnelleringsinstrumenter og arterieklemmer (Halsted Mosquito) begynner kirurgikassetten fra American Eagle å bli komplett.

(Klikk her for å se en oversikt med bestillingsmuligheter i vår nettbutikk)

Ekstraksjon fra American Eagle

American Eagle mange tenger
Ekstraksjonstengene har et lekkert og funksjonelt design – matt utførelse for å redusere gjenskinn fra arbeidslampen.

Nå får du tenger i alle standard varianter i tillegg til Deep Grip og til røtter (type SPU og SPO og universal). American Eagle leverer kvalitet også her, men til en rimeligere pris enn noen av konkurrentene.

(Les mer om ekstraksjonsinstrumentene til Am Eagle på deres side her)

American Eagle hebler og periotomer og lukseringsinstrumenter
For mer skånsom ekstraksjon eller ved fjerning av rotrester, trengs periotomer og rothebler.

Serien av lukseringsinstrumenter, rothebler og periotomer er laget med ergonomiske håndtak, i tillegg til at de ser bra ut, med matt utførelse.

Kirurgi – kassetter – Galaxie

American Eagle kirurgikassett Galaxie
Den nye Galaxie-serien av kassetter fra er perfekt til kirurgioppsett.

De nye kassettene med variasjon av innlegg og klips, gir deg mulighet til å skreddersy din egen kirurgikassett. Ønsker du forslag til oppsett, er vi gjerne behjelpelige med forslag basert på tips fra spesialister vi har snakket med.

(Les mer om Galaxie-kassettene og se bestillingsinformasjon her)