Optimal og forutsigbar estetikk

Bli med til Mallorca 16. september. Meld deg på kurs, nyt solen og lær av fantastiske Inaki Gamborena.

Tema er optimal og forutsigbar estetikk ved benregenerering. Å skape et godt estetisk resultat rundt implantat kan være svært utfordrende, ikke minst med et langsiktig perspektiv. Dette kurset vil fokusere på forskjellige protokoller knyttet til benregenerering og håndtering av bløtvev. Kurset omfatter alt fra snitt, teknikker for å beholde bløtvevsvolum og råd for å optimalisere det protetiske. Teknikker og tips vil bli diskutert, alt for å oppnå et forutsigbart og optimal estetisk resultat ved implantater. Du vil lære nye spennende ting.

Topp internasjonal foreleser og kliniker Dr. Gamborena vil holde dette endags kurset med forelesning og hands-on: Effectivness of dual-phase biomateriales for predictable implant dentistry

Dr. Gamborena er ansett som en av verdens ledende innen estetisk tannpleie. Han er professor og foreleser ved flere internasjonale universiteter. Foreleser og kurser internasjonalt, står bak vitenskapelige artikler og boken Evolution, som har revolusjonert protokoller for implantatbehandling i den estetiske sonen. Dr. Gamborena er brennende opptatt av estetisk perfeksjon, noe som har gjort ham til en foregangsmann på dette feltet.

Det vil være nærmere 4 timer med hands-on trening med blant annet GTO og Lamina. For nærmere beskrivelse av øvelsene – se pdf nedenfor. Dato for kurset er 16. september 23.

Det går direktefly til Mallorca International Airport fra Oslo. Kurset holdes på det femstjernes hotellet Hotel Victoria Gran Meliá . Se PDF under for mer informasjon og påmelding. Kontaktperson hos oss er Karina på kbs@technomedics.no.