Klikk her for å gå rett til påmelding

Tre timers kveldskurs i Oslo

Som kursdeltager vil du lære enkle grafting-protokoller. Når en tann går tapt og pasienten ønsker å få den erstattet, er det viktig å legge en plan for dette. Ekstraksjon av tannen og håndtering av ekstraksjonsalveolen bør utføres slik at forholdene ligger til rette for implantatbehandling.
Det vil gjøres livekirurgi overføret via video og lære om grunnleggende kirurgiske prinsipper. Du får også tips om hvordan du kan oppnå optimal estetikk ved benregenerering. Alternativene etter ekstraksjon er å la alveolen tilheles spontant, direkteinstallere et implantat eller gjøre en alveolepreservasjon. Når velger man hva?

Live-kirurgi: Avanserte kirurgiske kasus med optimalt resultat (hvordan oppnå best mulig resultat ut fra forutsetningene). Regenerering av alveolen etter ekstraksjon: Prosedyrer for Guided Bone Regeneration (GBR) med GTO. Vi får også se og lære en moderne framgangsmåte for oppbygging av defekter med Lamina, en membran laget av kortikalt ben . Kursholderne har omfattende erfaring i implantatkirurgi, direkteinstallasjon og GBR-teknikk og vil bidra med praktiske tips og klinisk relevant kunnskap.

Kursinnhold
  • Pasientseleksjon
  • Hvordan bygge egen erfaring
  • Hvordan gjør man alveolepreservasjon?
  • Grunnprinsipper ved GBR og bruk av GTO
  • Grunnprinsipper ved direkteinstallasjon av implantater
  • Hands-on trening på modell
  • Live-kirurgi med videooverføring til forelesningslokale
Shoresh Afnan og Hauk Øyri er kveldens kursholdere.
Kursholdere

Hauk Øyri er cand. odont. fra Universitetet i Oslo, 2007. Han har arbeidet utelukkende med oral kirurgi og implantologi siden 2009. Han har sin spesialistutdanning i oral kirurgi og oral medisin fra Universitetet i Oslo og Oslo Universitetssykehus, og ble godkjent spesialist i 2014. Hauk har mangeårig erfaring fra kurs- og foredragsvirksomhet innen oral kirurgi og implantologi. Hauk jobber deltid som oralkirurg i Oris Dental, og deltid som stipendiat ved Avd. for oral kirurgi og oral medisin, Institutt for klinisk odontologi, Universitetet i Oslo.

Shoresh Afnan er cand. odont fra Universitetet i Oslo, 2006. Han har siden 2013 jobbet ved Oris Dental Galleri Oslo-klinikken, hvor han til daglig arbeider med oral kirurgi og implantologi. Shoresh har sin spesialistutdanning i oral kirurgi fra Universitetet i Oslo fra 2017. Siden 2012 har han vært tilknyttet kirurgisk avdeling ved Universitet i Oslo. Shoresh holder også foredrag både i og utenfor Norge, og har en sterk interesse for digital planlegging innenfor rehabilitering av munnhulen.

Praktiske opplysninger

Kurset arrangeres 7. februar i Schweigaardsgate 12, Oslo. Det blir oppmøte og mingling fra kl. 16:30. Kurset begynner kl. 17:00 og avsluttes 20:00.


Kurspåmelding

Dette kurset er fullbooket.