New horizons in ridge augmentation

Bli med til vakre Marseille på et fantastisk kurs! To dager med komplekse live-kirurgier utført Patrick Palacci med kommentarer og diskusjon ledet av Ulf Nannmark ved Brånemark Osseointegration Center. Benytt muligheten til å se og diskutere temaer som direkte installasjon, direkte belastning, bløtvev og estetikk, hvordan man lykkes med benregenerering og ny teknologi: individualisert 3D-printede zirkoniamembraner. Her blir det tett dialog og massevis å lære!

2.-3. oktober 23

Pris for kurset er 1500 Euro.

I samarbeid med OsteoBiol vil deltagere få gratis-varer fra OsteoBiol tilsvarende verdien av 1000 Euro. Materialene bestilles uken etter kurset.

T O P I C S

  • Ridge augmentation
  • Immediate loading key for success
  • Esthetic in the anterior maxilla
  • The use of new generation of biomaterials
  • The use of a zirconia shell for ridge augmentation in extreme cases
Sjekk ut Brånemark Osseointegration Center i Marseille.

Høstferie i Provence-Alpes-Côte d’Azur

Dette kurset er i starten av høstferien for mange. Hvorfor ikke kombinere det med noen ekstra dager i Sør-Frankrike? Marseille er Frankrikes eldste by, elsket for sin historie, kunst, arkitektur og kafekultur. Direktefly fra Oslo til Nice er en behagelig måte å komme seg til Sør-Frankrike på. Fra Nice kan man reise til Marseille med tog eller bil på et par timer.

Brånemark Osseointegration Center Marseille 8-10 rue Fargès | 13008 Marseille | France

Dato: 2. til 3. oktober

Påmelding: direkte til Brånemark Osseointegration Center – admin.secretariat@palacci.com. For eventuelle spørsmål send mail til Karina Steen på kbs@technomedics.no

Arrangøren anbefaler følgende hotell under oppholdet: Novotel Marseille Centre Prado Vélodrome 103 avenue du Prado, Marseille.

Mer info og kursinvitasjon i pdf-format;