3 timer hands-on!

Technomedics har gleden av å invitere til kurs i samarbeid med Endo Inn og dr. odont. Gilberto Debelian. Kursene er delt inn i en videoforelesning som man ser på forhånd, og deretter brukes hele kurstiden til hands-on med de nyeste teknikkene og instrumentene innen endo. Deltakerne vil selv få prøve seg på fullt utstyrte arbeidsstasjoner av topp kvalitet med endomotor, ultralydapparat, instrumenter og mikroskop med mer.

Kursinnhold:

  • Kavumpreparasjon
  • Scouting
  • Glide Path
  • Arbeidslengde
  • Utrensing
  • Obturasjon

Hvordan få en forutsigbar og god utrensning av rotkanalen. Dette kurset vil gi deg tips og kliniske protokoller til bruk i de viktige fasene av endodontisk behandling. Kurset vil holdes fra 09.00–12.00.

Kurs 2 Revisjonsbehandling vil holdes samme ettermiddagen fra 13.00–16.00

Du kan melde deg på begge delene hvis du ønsker. For påmelding til kurs 2 klikk her.

Kursholder

Gilberto Debelian, DMD, PhD dr. odont. og spesialist i endodonti

Gilberto Debelian ble utdannet tannlege ved Universitetet i Sao Paulo, Brasil i 1987. Han videreutdannet seg til spesialist i endodonti ved University of Pennsylvania i USA og tok sin doktorgrad ved Universitetet i Oslo. Han har vært instruktørtannlege og universitetslektor ved avdeling for endodonti ved UiO og er adjunct visiting professor i endodonti ved University of North Carolina og University of Pennsylvania, USA. Debelian er daglig leder i Endo Inn Microscopy Teaching Centre i Oslo (www.endoinn.com) og jobber daglig med pasienter ved SpesDent AS.

Gilberto er en anerkjent forsker og kursholder i inn- og utland, samt en dyktig kliniker.

Påmeldingsfrist 31. oktober 2022