Ai-Pex apekslokator og pulpatester

Nøyaktig apekslokator og pulpatester i én enhet

Technomedics introduserer Ai-Pex – apekslokator og pulpatester i ett. Her har du det du trenger, i én avansert og elegant enhet.

Hva får du med Ai-Pex?

Nøyaktig apekslokator

Ai-Pex kalibrerer automatisk hver gang den starter opp. Den gjør bruk av moderne digital signalbehandling (DSP) for å optimaliserer målingene. Ai-Pex måler nøyaktig i tørre og våte kanaler, enten de er enkle eller komplekse, og viser deg resultatet på en stor LCD-skjerm i fire farger.
Ap-Pex apekskokator

Nøyaktig pulpatester

Pulpatesteren i Ai-Pex gir konstant strøm, ikke konstant spenning, som mange andre. Dermed måles vitaliteten mer nøyaktig. Man kan velge mellom 4 forskjellige  hastigheter på målingene. Ai-Pex kommer med to vitalitetssonder (standard / krone).

Ai-Pex pulpatester

Imponerende design

Ai-Pex står i en rund, magnetisk base, som gjør at den kan roteres 360° og vinkles optimalt. Den har en 3,8 tommers LCD berøringsskjerm i fire farger.
Den har også lydsignaler som indikerer hvor i kanalen du befinner deg – lav tone til å begynne med, en høyere tone når du nærmer deg foramen og et konstant høy tone når du kommer til det punktet du har satt på forhånd. Du kan altså høre hvor i kanalen du er. Lydnivået på dette er selvfølgelig justerbart.
Ai-Pex drives av et moderne oppladbart batteri på 2000 mAh.


Ai-Pex leveres med følgende deler:

  • Hovedledning x 1
  • Filklemme x 4
  • Filsonde for posteriort bruk x 2
  • Leppekrok x 5
  • Vitalitetssonde for pulpatester std. x 1
  • Vitalitetssonde, tynn for krone x 1

Ai-Pex deler

Vi har latt flere endospesialister teste Ai-Pex for oss. Tilbake-meldingene har vært særdeles positive. Og merk deg prisen!