ExamVision lys

Selv om man har godt lys på klinikken, vil man aldri få den samme opplevelsen som ved å bruke lys montert på lupebrillen. Du får alt lyset direkte i arbeidsområdet, ingen skyggepartier, og det gir større dybdeskarphet og klarere syn.

I alle ExamVision-lys brukes «nøytral hvit» (≤5.000 til ≤6.500 Kelvin) lysdioder for mest mulig naturlig belysning.

Focus

Focus Bright (≤6500K) – Den gir deg det lyset du måtte trenge. Gir et kraftig hvitt lys. Har en multi-linse som forbedrer lyskvaliteten. Inntil 18 600 lux på 35 cm avstand og et lysfelt på ø 70 mm. Vekt på lampeenheten er 17 gram.
Focus lampeenhet. Foto.

 

ExamVision Focus 6000 LED lys i bruk. Foto.

Focus Bright

ExamVision Focus 4500 LED lys i bruk. Foto.

Focus True

 

 

 

 

Focus True (≤5000K) – Den er perfekt for kosmetisk behandling. Kan brukes uten komposittfilter på de fleste kompositter. Inntil 15 800 lux på 35 cm avstand og et lysfelt på ø 70 mm. Vekt på lampeenheten er 17 gram.

Nano Essential (≤6500K)

Nano – et ultrakompakt LED-lys.
Inntil 27 400 lux på 35 cm avstand og et lysfelt på ø 90 mm. Vekt på lampeenheten er 9 gram.

Nano lampeenhet. Foto.

 

 

 

 

Essential One (≤5700K)

Et trådløst lys i Essential serien fra ExamVision. Lyset drives av et lett rammemontert batterisystem. Ved å trykke på batteriets side, endres lysstyrken fra lav til høy.
Batteriet varer i inntil 2 timer, ladetiden er ca 1,5 time og det følger med 3 batterier, samt komposittfilter. Eget Essential One lysfeste. Inntil 11 000 lux på 35 cm avstand og et lysfelt på ø 70 mm. Vekt på lampeenheten er 7 gram (batteriet veier 16 gram.

 

 

Essential Alpha (≤6300K)

Et lett lys i Essential serien fra ExamVision. Batteriet varer i inntil 12 timer og ladetiden er ca 8 timer. Eget Esssential Alpha lysfeste. Inntil 11 000 lux på 35 cm avstand og et lysfelt på ø 85 mm. Vekt på lampeenheten er 11 gram.

 

 

Kontrollenheter (batteripakkene)

Kontrollenheter (batteripakker) til Focus lysene. Passer også til Nano Essential lyset.

Focus Power Band

ExamVision PowerBand - lyskontrollenhet. Bilde PowerBand er stabil, ergonomisk og komfortabel å ha på. Kun 195 gram. Betjenes via bevegelsessensor eller på-knappen hvis ønskelig.
Varighet: 12 til 24 timer avhengig av lysstyrke. Ca 2,5 time for å lades opp igjen.Kompatibel med dagens Focus True/Bright og Essential Nano lampeenheter.

Focus Xtend

Xtend kontrollenhet (batteripakke). Foto.

Focus Xtend kontrollenheten betjenes ved å trykke på frontpanelet med hånden eller albuen. Et kort trykk vil aktivere enheten, og flere trykk vil skifte mellom lysstyrken lav, middels og høy. Så fort ledningen til lyset tas ut av kontrollenheten, skrus den av. Dette unngår at kontrollenheten sitt batteri blir tappet unødvendig.

Batteriet lades på 2,5 time og lyser fra 6-24 timer avhengig av lysets intensitet.

 

 

Mer info:

ExamVision lupebriller

ExamVision brosjyre

ExamVision hjemmeside – lights