ExamVision-lys

Selv om man har godt lys på klinikken, vil man aldri få den samme opplevelsen som ved å bruke lys montert på lupebrillen. Du får alt lyset direkte i arbeidsområdet, ingen skyggepartier, og det gir større dybdeskarphet og klarere syn.

I alle ExamVision-lys brukes «nøytral hvit» (≤5.000 til ≤6.500 Kelvin) lysdioder for mest mulig naturlig belysning.

Total Pure LED – varmt lys

Total Pure er et nøytralt hvitt lys med ≤5000 Kelvin og 21 900 lux.

Lyset har en CRI >90 som gir deg perfekt fargegjengivelse.

Total Intense LED – kaldt lys

Total Intense er et nøytralt hvitt lys med ≤6500 Kelvin og 51 500 lux.

Komposittfilter, lysfeste og ekstra ledning følger med ved kjøp av komplett lys av Pure og Intense. Begge lysene har et synsfelt på Ø 70 mm ved 40 cm avstand. Lampeenhetene veier bare 18 gram.

Essential One (≤5700K)

Et trådløst lys i Essential serien fra ExamVision. Lyset drives av et lett rammemontert batterisystem. Ved å trykke på batteriets side, endres lysstyrken fra lav til høy.

Batteriet varer i inntil 2 timer, ladetiden er ca 1,5 time og det følger med 3 batterier, samt komposittfilter. Eget Essential One lysfeste. Inntil 11 000 lux på 35 cm avstand og et lysfelt på ø 70 mm. Vekt på lampeenheten er 7 gram (batteriet veier 16 gram).

Essential Alpha (≤6300K)

Et lett lys i Essential serien fra ExamVision. Batteriet varer i inntil 12 timer og ladetiden er ca 8 timer.

Eget Esssential Alpha-lysfeste. Inntil 11 000 lux på 35 cm avstand og et lysfelt på ø 85 mm. Vekt på lampeenheten er 11 gram.

Essential Nano  (≤6500K)

Nano – et ultrakompakt LED-lys.Inntil 27 400 lux på 35 cm avstand og et lysfelt på ø 90 mm. Vekt på lampeenheten er 9 gram.

Et lett lys i Essential serien fra ExamVision. Batteriet varer i inntil 12 timer og ladetiden er ca 8 timer. Eget Esssential Alpha-lysfeste. Inntil 11 000 lux på 35 cm avstand og et lysfelt på ø 85 mm. Vekt på lampeenheten er 11 gram.

Kontrollenheter

PowerGo kontrollenhet

PowerGo er en slank og slitesterk kontrollenhet som bare veier 155 g, og som gir brukeren opp til 17 timers driftstid avhengig av valgt lysintensitet. Den betjenes enkelt ved å trykke på frontpanelet, med hånden eller underarmen, og «Pocket Stabilizer» kan enkelt monteres for å holde kontrollpanelet tilgjengelig i lommen.

Focus Xtend kontrollenhet

Focus Xtend-kontrollenheten betjenes ved å trykke på frontpanelet med hånden eller albuen. Et kort trykk vil aktivere enheten, og flere trykk vil skifte mellom lysstyrken lav, middels og høy. Så fort ledningen til lyset tas ut av kontrollenheten, skrus den av. Dette unngår at kontrollenheten sitt batteri blir tappet unødvendig.

Les mer om lupebriller fra ExamVision her.