ExamVision – PowerGo & Total LED-lys

ExamVision har tilføyd to flotte nye lys og en kontrollenhet i sitt sortiment! PowerGo Control Unit, Total Pure LED og Total Intense LED er både designet og produsert av ExamVision med fokus på høy kvalitet og funksjonalitet. Med spesialtilpasset lys får du maks ut av dine ExamVision lupebriller. (Les mer om disse her – eller til og med design din egen lupebrille her!)

PowerGo kontrollenhet
ExamVision PowerGo batteripakke og lys Total

PowerGo er en slank og slitesterk kontrollenhet som bare veier 155 g, og som gir brukeren opp til 17 timers driftstid avhengig av valgt lysintensitet. Den betjenes enkelt ved å trykke på frontpanelet, med hånden eller underarmen, og «Pocket Stabilizer» kan enkelt monteres for å holde kontrollpanelet tilgjengelig i lommen.

Se hvor hendig og enkelt i bruk det er:

Total Pure LED – varmt lys

TotalPure er et nøytralt hvitt lys med ≤5000 Kelvin og 21 900 lux. Lyset har en CRI >90, som gir deg perfekt fargegjengivelse (naturlig dagslys har CRI=100).

Total Intense LED – kaldt og kraftig lys

Total Intense er et nøytralt hvitt lys med ≤6500 Kelvin og 51 500 lux.

Total pure varm og intense hvit sammenlignet
Total Pure til venstre – Total Intense til høyre

Spør oss hvilket lys vi anbefaler til ditt bruk, begge er toppklasse sammen med ExamVision lupebriller. Det handler ikke alltid om mengden lys, men om riktig lys.

Komposittfilter, lysfeste og ekstra ledning følger med ved kjøp av komplett lys. Begge lysene har et lysfelt med Ø 70 mm ved 40 cm avstand. Lampeenhetene veier bare 18 gram.

Flimmerfritt

Disse lysene er konstruert for å holde belysningsnivået konstant, slik at sluttresultatet alltid vil være klart og flimmerfritt.