26. september 2024

09.00–16.00

Lunsj og servering gjennom dagen

Colosseum Academy – Majorstuen, Oslo

7000,–

Unikt kurssenter i Oslo:
Perforasjoner, rotåpne tenner, biokeramiske materialer, nye maskinelle filer og mye mer

Sammen med Elisabeth Samuelsen har vi gleden av å invitere til et kurssenter i Oslo som tar kunnskapsheving til et nytt nivå. Lær å håndtere biokeramiske materialer og om fordelene ved bruken av disse, samt få en oppdatering på nye filsystemer.

  • Utrensning av enkle og mer kompliserte kanaler i 3D-printede tenner med nyeste utstyr, filsystemer, materialer og teknikker.
  • Roterende filsystemer – hva er nytt? Siden nikkel-titaninstrumenter ble introdusert på markedet, har de revolusjonert endodontien. Nye legeringer har nå endret standardene igjen. Nye instrumentdesign og økt motstand mot brudd har revolusjonert utrensningsmulighetene.
  • Rotåpne modelltenner og tenner med perforasjoner fylles og forsegles med biokeramisk materiale. Alle nødvendige hjelpemidler vil være tilgjengelige, slik at du kan øve deg på å behandle avanserte kasus.
  • Hvordan kan selve rotfyllingsprosessen forenkles med bruk av biokeramisk sealer?
  • Testing av nytt utstyr av topp kvalitet som vil forenkle arbeidsprosedyren.
  • Mikroskop tilgjengelig på alle arbeidsstasjoner.

Meld deg på her

Unike kursfasiliteter

I samarbeid med Colosseum Academy og FKG har vi gleden av å invitere til en spesiell kursdag i Oslo. Læringsutbyttet ved dette unike kurssenteret skiller seg fra alle andre arbeidskurs innen endodonti. Her etterlignes din arbeidshverdag ved at du får jobbe ved en arbeidsstasjon som tilsvarer det du har på din klinikk. I tillegg til motor, sug, vann og alt av instrumentarium har du mikroskop, ultralyd og alt det nyeste av apparater for endo. Dette avanserte kurssenteret tar kunnskapsheving til et nytt nivå. Som allmenntannlege vil du få muligheten til å teste ut og lære det nyeste innen endodonti. Med kun plass til 12 deltakere blir også kommunikasjonen med kursgiver mer interaktiv, og kurset har enda større nytteverdi.

Meld deg på her

Colosseum Academy

Praktisk info

Sted: Colosseum Academy, Sørkedalsveien 10 C (4. et.) – 0369 OSLO Se kart
Dato: 26. september 2024 – kl. 09.00–16.00
Målgruppe: Tannleger
Kursavgift: kr 7000,–
Det serveres mat, vennligst gi beskjed ved allergier.

Kursholder: Elisabeth Samuelsen

Elisabeth Samuelsen er utdannet tannlege ved Universitetet i Bergen 1989. Hun jobbet 14 år som allmennpraktiserende tannlege før hun tok sin videreutdanning i endodonti ved Universitetet i Oslo fra 2003–2006.

Elisabeth har drevet sin egen privatpraksis i over 20 år, frem til utgangen av 2011. Siden 1. januar 2012 har hun jobbet som endodontist på Kompetansesenteret – Stavanger Spesialisttannklinikk. I 2016–2018 hadde hun en 20% stilling som instruktørtannlege for videreutdanningskandidater i endodonti ved fakultetet i Oslo.

Hun har vært leder for fagnemnden i Rogaland Tannlegeforening og har et stort engasjement for hele odontologifagfeltet. Hun er også godkjent spesialist i endodonti i Storbritannia og arbeidet der i 2019–2020, da hun hadde delvis permisjon fra Kompetansesenteret. Elisabeths arbeid på Kompetansesenteret består, i tillegg til pasient-behandling, av veiledning, kurs og opplæring.

Siden oktober 2022 arbeider Elisabeth nå 80% ved Colosseumklinikken i Stavanger og har i tillegg en 20% stilling på Kompetansesenteret hvor hun hovedsakelig driver med fagutvikling og kompetanse heving innen endodonti for almenntannlegen. 

Fra 1 januar 2024 er hun også nestleder i Norsk Endodonti-forening.

Kart


Kurspåmelding

Reserver en plass

Ticket Type Price Spaces
Påmelding
Inklusive lunsj
kr 7000,00

Kontaktinformasjon

Booking Summary

1
x Påmelding
kr 7000,00
Total Price
kr 7000,00