M5 komposittinstrumenter i kassett

M5 American Eagle Restorative Series

M5 komposittinstrumenter i kassett

M5 American Eagle Restorative Series ble laget i samarbeid med Dr. Anthony Mak, DDS. Denne serien har fem unike restaurerende instrumenter laget med American Eagle-patentert teknologi som gir en jevnere, nonstick-overflate og lar klinikere fullføre 90 % av prosedyrene sine.

Samtlige instrumenter er belagt med American Eagles superharde XP-teknologi ® som gir en jevn, nonstick-overflate, og beholder skarpheten til carveren og den skarpe åren. Denne nye serien er designet for å kunne forme og modellere kompositt på en smidig og delikat måte. XP-instrumentene er meget motstandsdyktig mot riper i overflaten. Uten mikroriper vil instrumentet kunne brukes i årevis uten at komposittet vil klebe og henge seg fast.

M5-ANTER – meget tynn karver for interproksimale rom og modellering ned mot det gingivale. Fleksible arbeidsdeler som følger tannens kurve, og lange nok til å forme hele lengden av tannen. For lagteknikk, utflating og forming anteriort.

M5-PACK – for å plassere, pakke og kondensere kompositt hovedsakelig posteriort. Den ene enden er en ball, den andre er en flat, avrundet plugger – en perfekt kombinasjon.

M5-CARVER – for å fjerne overskudd, også polymerisert. Grasile arbeidsender for å komme til også i interproksimale rom uten å ødelegge kontaktpunkt.

M5-MINI – for små områder og presis kontroll. Liten og delikat skjærende åre kombinert med 1 mm plugger. Anteriort kan pluggeren med fordel også brukes sideveis for å adaptere materialet til veggen.

M5-SCULPT – avsluttende instrument for å legge «siste hånd på verket». For gjenskaping av f.eks. furer, mameloner, kusper og tynne linjer. Spiss sonde i den ene enden, spiss kjegle i den andre enden.

Brosjyre –American Eagle M5 Restorative Series