Mectron Combi Touch er komplett

Nyhet: Mectron Combi Touch

Mectron Combi Touch er komplett

Komplett piezoapparat

PERIO-PROFYLAKSE-ENDO-EKSTRAKSJON-APIKALKIRURGI
Suveren kvalitet. God pris.

Vi introduserer det nyeste innen piezo og ultralyd fra Mectron, selskapet som står bak selve innovasjonen av piezoelektriske benkirurgiapparater.

Med Mectron Combi Touch kan du utføre PERIO, PROFYLAKSE, ENDO, EKSTRAKSJON og APIKALKIRURGI med én og samme maskin: ultralyd til f.eks. scaling eller lokalisering av kanaler, kirurgi til f.eks. skånsom ekstraksjon eller apikalkirurgi – og mye, mye mer.

Du kan også fjerne supra- og subgingival calculus, skånsomt fjerne misfarginger, belegg og biofilm og rengjøre implantater. Med andre ord: en komplett profylaksebehandling med ultralyd og pulverpolering i samme apparat. (Les mer her om bruken av Combi Touch til profylakse)

Ergonomisk og lettbetjent touch-panel gjør maskinen intuitiv i bruk. Derfor får du full kontroll, og det er lett å velge rett program med riktig kraft/effekt.

Mectron Combi Touch sett ovenfra

Apparatet har «intelligent» teknologi som gjenkjenner hvilken spiss du bruker og setter maskinen i riktig modus. Som du ser på touch-panelet er det også en knapp for «Soft mode». Det medfører brukervennlighet og er til hjelp når man skal behandle mer sensitive perio-pasienter på en skånsom måte.

Vi leverer spisser til alle behandlinger – ultralyd og kirurgi

Her er noen eksempler:

Mectron ultraydtipper til endo revisjon
Mectrons nye sett piezo-kirurgitipper til ekstraksjon
Mectrons Perio-sett

Last ned eller se gjennom mer av utvalget her:

Besøk produsentens (som også står bak innovasjon ultralydshåndstykker i titan og de første LED-herdelampene for kompositt. Les mer om deres over 40 år lange historie her) hjemmeside:

https://dental.mectron.com/products/airpolishing/units/combi-touch/

Mectron dental

Get the product in our online store