Mectron Combi Touch

Komplett profylakse i én maskin

Ypperste kvalitet og «alt-i-ett»

Mectron Combi Touch gir deg ultralydscaler og air-polishing i én og samme maskin. Du kan fjerne supra- og subgingival calculus, skånsomt fjerne misfarginger, belegg og biofilm og rengjøre implantater. Med andre ord: en komplett profylaksebehandling.

Mectron er selskapet som står bak selve innovasjonen av piezoelektriske benkirurgiapparater (sammen med ultralydshåndstykker i titan og de første LED-herdelampene for kompositt. Les mer om deres over 40 år lange historie her)

Combi Touch har et ergonomisk og lettbetjent touch-panel, noe som gjør maskinen intuitiv i bruk. Derfor har du full kontroll, og det er lett å velge rett program. Ultralydshåndstykket veier kun 55 g og har 360° LED-lys rundt arbeidsspissen. (Les her om du vil vite om hvordan Combi Touch kan brukes til andre ting som perio, endo, ekstraksjon eller apikalkirurgi)

Se video!
  • Pålitelig – «arbeidshest» uten komplikasjoner. Har en konstant luftgjennomstrømning som gjør at systemet ikke tetter seg.
  • Soft mode – på ett trykk vil sensitive pasienter ikke føle ubehag.
  • Automatisk temperert vann – pasientene elsker det!

Soft mode

Ultralydens amplitude reduseres slik at spissen beveger seg skånsomt, men effektivt. Behandlingsmålet nås – også sensitive pasienter blir behandlet med maksimal komfort.

Tilstoppingsbeskyttelse

Slange og håndstykke forblir utilstoppet med en konstant strøm av luft. Dette reduserer behovet for service og vedlikehold.

Combi Touch har to kamre til pulver

To avtakbare kamre

Maskinen har to kamre for pulver. Et for pulver til profylakse og et for perio. Alt er integrert – det er ikke behov for noe ekstrautstyr.

Combi Touch intuitivt valg av program

Supra- og subgingivalt

Bytt mellom supra- og subgingival behandling ved å trykke på prophy- eller perio-knappen på panelet.

mectron Combi Touch har en refill-knapp

Refill-funksjon

Den eksklusive «refill»-funksjonen gjør at du enkelt kan fjerne og etterfylle pulverkammer uten å slå av maskinen. Vedlikehold av Mectron Combi Touch er derfor raskt og enkelt.

Mectron Combi Touch væskebeholder

Beholder til irrigasjonsmidler

Avtagbar beholder til forskjellige typer væske til behandlingen (sterilt saltvann, natriumhypokloritt, klorheksidin etc.)

Vi leverer ultralydspisser til alle behandlinger

Trykk for å se større bilder:

Les mer om dette apparatet på produsentens hjemmeside:

https://dental.mectron.com/products/airpolishing/units/combi-touch/

Mectron dental

Mectron – Videoer

mectron Combi touch