Mectron Combi Touch

Komplett profylakse i én maskin

Ypperste kvalitet og «alt-i-ett»

Mectron Combi Touch gir deg ultralydscaler og pulverpolering i én og samme maskin. Du kan fjerne supra- og subgingival calculus, skånsomt fjerne misfarginger, belegg og biofilm og rengjøre implantater. Med andre ord: en komplett profylaksebehandling.

Mectron er selskapet som står bak selve innovasjonen av piezoelektriske benkirurgiapparater (sammen med ultralydshåndstykker i titan og de første LED-herdelampene for kompositt. Les mer om deres over 40 år lange historie her)

Combi Touch har et ergonomisk og lettbetjent touch-panel, noe som gjør maskinen intuitiv i bruk. Derfor har du full kontroll, og det er lett å velge rett program. (Les her om du vil vite om hvordan Combi Touch kan brukes til andre ting som perio, endo, ekstraksjon eller apikalkirurgi)

Combi Touch har to kamre til pulver

To avtakbare kamre

Maskinen har to kamre for pulver. Et for pulver til profylakse og et for perio. Alt er integrert – det er ikke behov for noe ekstrautstyr.

Combi Touch intuitivt valg av program

Supra- og subgingivalt

Du kan bytte mellom supra- og subgingival behandling. Dette gjøres enkelt ved å trykke på prophy- eller perio-knappen på panelet.

mectron Combi Touch har en refill-knapp

Refill-funksjon

Den eksklusive «refill»-funksjonen gjør at du enkelt kan fjerne og etterfylle pulverkammer uten å slå av maskinen. Vedlikehold av Mectron Combi Touch er derfor raskt og enkelt.

Mectron Combi Touch væskebeholder

500 ml flaske med lys

Den har en opplyst beholder til forskjellige typer væske til behandlingen (sterilt saltvann, natriumhypokloritt, klorheksidin etc.)

Vi leverer ultralydspisser til alle behandlinger

Trykk for å se større bilder:

Les mer om dette apparatet på produsentens hjemmeside:

https://dental.mectron.com/products/airpolishing/units/combi-touch/

Mectron dental

Get the product in our online store

Mectron – Videoer

mectron Combi touch