Tips fra spesialistene i perio!

I forbindelse med arrangementet «Kursdag for tannpleiere» presenterer vi en rekke produkter som anbefales av periospesialistene. På kursdagen blir det forelesninger fra Caspar Wohlfahrt (spesialist i Periodonti), Svanhild Botnen (tannpleier), Odd Bjørn Lutnæs (spesialist i Periodonti) og Cecilie Lindgreen (Produktspesialist og ansvarlig for ExamVision-lupebriller i Technomedics).

Labrida BioCleanimplantat- og periobehandling

Forenkler og forbedrer vedlikehold og implantater. Godkjent for både implantat- og periobehandling. Les mer om Labrida BioClean her.

Jeg har brukt Labrida BioClean i mange år og er svært fornøyd. Børsten er enkel å bruke og er et veldig godt supplement til ordinære perio-instrumenter. Sammen gir dette utrolig gode kliniske resultater.

Odd Bjørn Lutnæs, spesialist i Periodonti
Mectron Combi Touch – kvalitet til fornuftig pris

Ultralydsdelen er supereffektiv med intelligent teknologi som gjenkjenner spissen du bruker, og setter apparatet i rett modus. Den har også en «soft mode» som kan brukes for mer sensitive perio-pasienter. Du kan lese mer om Mectron Combi Touch her.

Jeg opplever Mectron Combi Touch som en supersolid maskin med stort spekter i bruksområder. Den mest driftssikre maskinen jeg har brukt i mine mange år som tannpleier.

Svanhild Botnen, tannpleier
American Eagle XP – effektiv tannrensing
American Eagle XP slipefrie instrumenter

All erfaring viser at når arbeidseggen på tannrensningsinstrumenter blir slitt, vil brukeren kompensere med å legge mer kraft på instrumentet. Dette er anstrengende for klinikeren, mer upresist og oppleves mer ubehagelig for pasienten.

Med slipefrie XP-instrumenter vil eggen holde seg skarp mye lengre. De skal ikke, og trenger ikke, slipes. Opplev forskjellen du også – arbeid skarpere! Les mer om American Eagle XP her.

«Lutnæs-kasetten» – veil. kr. 12 944,–
  • OK2020 – Instrumentkasett Galaxie 10 inst
  • LS1030-EX – Sonde 9/Lommedybdemåler 2-12B, resinskaft
  • SO2640-EX – Sonde 11/12 resinskaft
  • LM2003-LX – Furkasjonsmåler Nabers 2 Eaglelite
  • CG1200-PX – Curette Gracey Access 00/0 XP (lilla) resinskaft
  • CG1001-PX – Curette Gracey 1/2 XP (lilla) resinskaft
  • CG1003-PX – Curette Gracey 3/4 XP (sort) resinskaft
  • CG1011-PX – Curette Gracey 11/12 XP (oransje) resinskaft
  • CG1013-PX – Curette Gracey 13/14 XP (blå) resinskaft
  • SC4800-PX – Scaler 204SD XP (gul) resinskaft
ExamVision – markedets ledende lupesystem

ExamVision lupebriller er individuelt tilpasset. Det unike linsesystemet leverer en fantastisk klarhet, dybdeskarphet og et maksimalt synsfelt. Ta kontakt for tilbud!