Ny generasjon lupebrille fra ExamVision!

Kvalitet til gunstig pris!

Onsdag 1. mars lanseres disse flotte nye Galilei Essential Metro-lupene. ExamVison har produsert en fantastisk lupe med ny ramme og nye okularer til en gunstig pris.

Galilei Essential Metro 2,5x og 3.0x forstørrelse
A stylish urban look!

Ny generasjon lupebrille fra ExamVision!

Okularene i Galilei Essential er korte og lette, de har en subtil grå og matt tekstur og på grunn av den sorte coatingen innvendig blir det mindre lysrefleksjoner og dermed forbedret optisk kvalitet. Det unike linsesystemet leverer en fantastisk klarhet og dybdeskarphet!

I likhet med de andre lupebrillene i ExamVision-familien er også disse lupene spesialdesignet for den enkelte bruker, de er individuelt tilpasset. Ditt behov for synskorrigering og din egendefinerte arbeidsavstand bygges inn i lupene, så de passer til deg. Dette bidrar til en optimal ergonomisk arbeidsstilling.

Bærekraftig

Galilei Essential er også mer bærekraftig ettersom innfatningen er laget av bioplast. Dette materialet, Ingeo Biopolymer, er produsert av planter som mais, sukkerrør eller rødbeter.

Metro

Den nye Metro-rammen i rustfritt stål er tidløs og unisex og kommer i tre flotte farger – Urban Violet, City Green og Downtown Mocha. De har den gode kvaliteten som ExamVision alltid har vært kjent for. Kan kombineres med alle luper i Galilei HD og Essential-serien.

Les mer: https://examvision.com/loupes-lights/loupes/galilean-essential/

ExamVision lupebriller står for kompromissløs kvalitet og suveren optikk

ExamVision har fått fire Red Dot-designpriser og er stolt av å kunne tilby de mest avanserte lupebrillene på markedet – uansett om du bruker lupebrillene i ditt arbeid som tannlege, tannpleier, student eller kirurg, hvor forstørrelse og krystallklart syn er avgjørende.

Interessert i lupebriller?

Kontakt oss på telefon 69887920 eller send en e-post til post@technomedics.no for en prat og et tilbud!

Galilean Essential – Technical specifications

Se de andre variantene av ExamVison-lupebriller her:

Les mer om Kepler

Les mer om Galilei

Du får maksimalt ut av brillene dine med ExamVisions LED-lys

Se også ExamVisions hjemmeside

Mer info